Η επιχείρησή μας είναι σημερα η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας μεταλλικών νημάτων στην Ελλάδα! Η ιστορία της επιχείρησής μας ξεκινά το 1928. O ιδρυτής της Παύλος Σβορώνος επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στην Κλωστοϋφαντουργία, τον επί πολλές δεκαετίες δυναμικότερο κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας.

Με τη συνεργασία του γαλλικού οίκου REXOR, φέραμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1957 τα μεταλλικά και μεταλλοπλαστικά νήματα και τα καθιερώσαμε στην αγορά. Με πλήρη γνώση του είδους και εξειδίκευση στην κατηγορία των μεταλλικών νημάτων, αναζητούμε τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς διατηρούμε αποθήκη μεταλλονημάτων όλων των κατηγοριών και εκτελούμε άμεσα μεγάλες και μικρές παραγγελίες. Το πελατολόγιό μας καλύπτει από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής και εξαγωγής ενδυμάτων μέχρι τις μικρότερες βιοτεχνίες, οικοτεχνίες και εργαστήρια.

Και τώρα που η επιχείρησή μας περνά στην τρίτη γενιά, αισθανόμαστε περήφανοι για το δημιουργικό παρελθόν, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και αισιοδοξούμε για το μέλλον!